Saaristo open 2020 esiintyjät. Saaristo open julkisti esiintyjät 2019-12-06

Saaristo Open 2019

saaristo open 2020 esiintyjät

Lauantain yksi odotetuimmista esiintyjistä oli tubettaja Roni Bäck, jonka osuus alkoi kello 11. Juhlavuoden kunniaksi alueella sekä ohjelmistossa tehtiin suuria uudistuksia ja se kannatti. Festareiden kuusi ensimmäistä artistia julkistettiin tällä viikolla: rannalla nähdään Paula Vesala, Kaija Koo, Teflon Brothers, Elastinen, Erin sekä Tuure Kilpeläinen ja Kaihon karavaani. Alue kasvoi yleisönsä mukana kaksinkertaiseksi, lavoja oli alueella kaksi ja livemusiikki soi koko festivaalin aukioloajan lähes taukoamatta. Perjantain sekä kahden päivän liput tulevat myyntiin vapun jälkeen tiistaina. Iskelmä Festivaali teki viime kesänä yleisöennätyksen, kun Himoksella juhli 36 000 festarivierasta.

Next

Saaristo Openin viimeiset esiintyjät julki

saaristo open 2020 esiintyjät

Elastisen hymy valaisee myös Saaristo Openin lavan tulevana kesänä. Ohjelmaa täydennetään vielä kevättalvella niin kotimaisilla kuin ulkomaisillakin eturivin esiintyjillä. Saaristo Openin avauspäivänä lavalla nähdään Sanni, Erin, Klamydia, Jonne Aaron, Mikael Gabriel ja Yö. Yhtyeen tunnettuja hittejä ovat esimerkiksi Valon pisaroita sekä Autiosaari. Festivaalin ajankohta aikaistuu näin ollen juhlavuoden kunniaksi yhdellä viikolla totutusta. Kymmenvuotista taivaltaan kesällä 2020 juhlistava Aura Fest -kaupunkifestivaali julkaisee ensimmäiset artistikiinnityksensä. Bäck puolestaan on yksi Suomen suosituimmista tubettajista.

Next

Saaristo Open ensi kesänä kokonaan K

saaristo open 2020 esiintyjät

Jokainen, joka jonotti valokuvaa ja nimikirjoitusta, sai ne. Yhteistyössä: All Over Press, High. Esiintymiset ovat vahvistaneet jo Lauri Tähkä, Kaija Koo, J. . Avaamisen viivästyminen ja portille syntynyt ruuhka aiheuttivat sen, että kaikki lapset eivät nähneet Bäckiä. Jubel tunnetaan myös megahitistä Dancing In The Moonlight. Erinon löytänyt reitin ihmisten sydämiin jo 90-luvulla legendaarisen tyttöduo Nylon Beatin toisena puoliskona.

Next

Saaristo Openin viimeiset esiintyjät julki

saaristo open 2020 esiintyjät

Emma -palkintoja napsinut Vesala on myös ensimmäinen nainen, jolle on myönnetty Reino Helismaa -sanoittajapalkinto. Kymmenettä juhlavuotta viettävä Turun Aura Fest julkaisee ensimmäiset esiintyjänsä! Tinkimättömästi omaa tietään kulkeva rap-yhtye Teflon Brothers saapuu tähdittämään Saaristo Openin ohjelmistoa. Uuden yhteistyön Turku Nuoret Rock Academyn kanssa toivotaan saavan jatkoa. Tapahtuman päiväkohtaiset liput tulevat myyntiin helmikuussa 2020. Muita nyt julkaistavia artisteja ovat Gettomasa, Teflon Brothers, Portion Boys, Gasellit sekä Cledos. Tuure Kilpeläinen ja Kaihon karavaani nauttivat nimensä mukaisesti kulkurielämästä keikkapaikkoja kierrellessä ja yhtyeen lavalla viihtyminen välittyy myös yleisölle. Juhannuksen jälkeisenä viikonloppuna maamme suurimmat tähdet esiintyvät niin Jämsän Himoksella kuin Porin Kirjurinluodolla.

Next

Saaristo Open 2020

saaristo open 2020 esiintyjät

Energisen Kaija Koon keikat ovat todellakin pelkkää voittoo ja tämäkin supernainen on esiintynyt loppuunmyydyille areenoille. Liam Gallagher sekä The Cardigans Turkuun heinäkuussa! Luvassa on myös Kupittaanpuiston festivaalialueeseen kehitystä sekä parannuksia. Roni Bäck kertoo kolme vinkkiään tubettamiseen. Kehitys ja uudistuminen jatkuu Saaristo Open on valtakunnallisesti noteerattu kävijöiden kesken festivaalikesän avaavana tapahtumana, joten asiakasmäärännoustessa kohisten Saaristo Open jatkaa uudistumistaan ja ensi vuonna tapahtuma laajeneekin kolmepäiväiseksi. Vuodesta 2009 asti järjestetty tapahtuma kohoaa Jämsän Himos Parkiin 25.

Next

Järjestäjät sähläsivät festariporttien kanssa

saaristo open 2020 esiintyjät

Liam Gallagher sek√§ The Cardigans Turkuun hein√§kuussa! Lis√§ksi Kaarinassa n√§hd√§√§n my√∂s edelleen suurta suosiota nauttiva takavuosien teini-idoli Pikku G ja paraikaa kev√§√§ll√§ ilmestyv√§√§ albumia valmisteleva rockin el√§v√§ legenda Michael Monroe sek√§ Tuure Kilpel√§inen Kaihon Karavaani -yhtyeens√§ kanssa. Helteisess√§ s√§√§ss√§ vietetty Saaristo junior ker√§si toistatuhatta osallistujaa. Roni B√§ck on yksi Suomen suosituimmista tubettajista. Tapahtuma juhlitaan Turun Kupittaanpuistossa 31. Aiemmin julkaistiin jo lauantain esiintyj√§t mm: Pet Shop Boys sek√§ Hurts. Saaristo Openin ohjelma on nyt kokonaan valmis ‚ÄĒ Mikael Gabriel, Y√∂ ja Jonne Aaron olivat festareiden viimeisimm√§t kiinnitykset. Suomen suurimmaksi kotimaisen musiikin festivaaliksi kasvanut Iskelm√§ Festivaali saa sisartapahtuman Poriin.

Next

Saaristo Open 4.

saaristo open 2020 esiintyjät

Odotamme Aura Festin juhlafestivaaliin kesällä 2020 yhteensä 12 000 kävijää oheistapahtumineen. Lisäksi ensimmäistä kertaa alue on kokonaan K-18. Elastinen on suurelle yleisölle tuttu Vain Elämää -ohjelman lisäksi Fintelligens -ja Profeetat -duoista sekä hiteistään Supervoimii ja Loppuun asti. Ihastuttava Erin esiintyy kesällä Saaristo Openissa. Tuure Kilpeläinen ja Kaihon karavaani laukkaavat kesäksi Kaarinaan.

Next

SAARISTO OPEN 2020,

saaristo open 2020 esiintyjät

Monelta Bäckin 15 minuutin esiintyminen jäi näkemättä. Aura Fest on selvästi ottanut paikkansa Varsinais-Suomessa perinteikkäänä kesäkauden päätösfestivaalina. Saaristo Junior -festivaali on Saaristo openin lomassa järjestettävä lasten oma festivaali, jonka esiintyjät ovat perheen pienempien mieleen. Festivaali on myös tänä vuonna ikärajaton. Saaristo Open - Sisar festivaali Turussa, julkaisee perjantain ohjelmistonsa! Hohenthal myöntää ongelmat ja sen että Bäck tosiaan jäi monelta näkemättä. Näitä järjestelyjä on useana vuonna toivottu asiakaspalautteessa ja nyt ne vihdoin toteutuvat.

Next

Saaristo Open 4.

saaristo open 2020 esiintyjät

Tapahtumien kolmen päivän lippujen myynti on käynnistynyt. Aiemmin julkaistiin jo lauantain esiintyjät mm: Pet Shop Boys sekä Hurts. Kolmepäiväistä festivaalia toivotaan vuosittain palautteessa ja toivomus vihdoinkin toteutetaan. Saaristo Open jatkaa uudistumistaan, ensi vuonna festivaali järjestetään kolmipäiväisenä Saaristo Open -festivaali Kaarinan Hovirinnan rannassa täytti vuonna 2019 pyöreät 10 vuotta ja lunasti hurjimmatkin odotukset loppuunmyydyllä festarilla. Näitä järjestelyjä on useana vuonna toivottu asiakaspalautteissa.

Next