Ilves b2. Ilves B, Tampere (2020) 2019-12-06

Ilves

ilves b2

. Molemmat maalit viimeisteli Ilari ja maalit alusti Santeri K. Tässä on kuva Ilveksen tämän hetken juniorityöstä, jos se vielä jollekin on ollut epäselvää. Hyökkääjä Kristian Kause avasi maalihanat heti vajaan parin minuutin pelin jälkeen niittaamalla kiekon raumalaisten maalin ylänurkkaan. Toivottavasti kovana lupauksena Pohjola-leirin paras 2015 vorssasta saapunut mies saataisiin askiin mahdollisimman pian, jotta potentiaali voisi konkretisoitua.

Next

Ilves B, Tampere (2020)

ilves b2

Sarjan kolmas ottelu oli kovaa luistelleen Ilveksen tyly näytös ja vierailijat lähtivät kotiinsa 5-0-selkäsaunan saaneena. Heidän lisäkseen Ilveksessä pitkään vaikuttaneita jääkiekkoleijonia ovat valmentaja ja manageri , huoltaja sekä Ilveksen naisjoukkueen monivuotinen pelaaja ja valmentaja. Peli päättyi Ilveksen voittoon 3-1 ja Miska teki kaksi maalia komeilla laukauksilla. Voisi nopeasti veikata pahaa loukkaantumista. Jyp oli kaksi vuotta sitten A- junioreiden kanssa lähinnä vitsi, nyt taistelevat kärkisijoista.

Next

Ilves

ilves b2

Ilvekselle perustettiin kesäkuussa 2010 kannattajatukiyhdistys , jonka tavoitteena on hankkia Ilves-Hockeyn osakkeita, tukea Ilveksen toimintaa sekä kehittää ja lisätä Ilveksen kannustusta. Ehkä tämä ei kuitenkaan ole ollut tavoitteena. Erikoista on myös, että esim. Pikku huolimattomuusvirheiden ja pehmeiden otteiden seurauksena Lahti pysyi kuitenkin pelissä mukana ja pääsi koko ajan paremmin peliin mukaan. Projekti alkoi otollisena ajankohtana, sillä A-juniorit olivat edellisenä keväänä voittaneet mestaruuden , ja johdolla, ja Ilves Hockey Oy:n vuosituhannen vaihteessa horjahtanut talous oli saatu taas hyvälle tolalle. Tampere: Poika kotiin Oy, 2001. Johtopäätösiä voitanee tehdä tästä asiasta kunhan alkusarjat ovat pelattu? Ilveksen vuoden 1985 liigamestaruus nojasi yhä vahvasti omiin kasvatteihin.

Next

Ilves B, Tampere (2020)

ilves b2

B heillä nyt mestiksessä C viime kauden alemmassa sarjassa. Sikäli tässä on yhtenäistetty pelaajaputki, että edustusjoukkuetta myöten joka sarjassa tapellaan sijoista 10-15. Tätä vasten valmennuspäällikön vaihto oli viimeistäänkin aiheellinen. Sen perustamisessa aktiivisina olivat muun muassa , ja. Tappion hetkellä aina haetaan syyllistä, mutta mutta.

Next

Edustusjoukkueet

ilves b2

Lauantaina aloitettiin seuran sis√§isell√§ kamppailulla, kun B-pojat kohtasivat Ilveksen naisten liigajoukkueen. Miksi n√§in toimitaan, siihen on vaikea sanoa mit√§√§n. Samat joukkueet pelasivat finaaleissa my√∂s 1995, mutta sen j√§lkeen Ilvest√§ ei n√§hty mitaleilla ennen kuin vuosina 1999‚ÄĒ2001 se saavutti kolme pronssimitalia per√§tysten. Ik√§luokasta joka siis A:n sarjaa pelaa. Ilvekseen palkattiin p√§√§toiminen junioreiden valmennusp√§√§llikk√∂, Pasi Mustonen, jonka johdolla harjoittelua kehitettiin.

Next

Ilves

ilves b2

Vuonna tamperelainen räp-artisti julkaisi Ulkojään Kingi Ilves -nimisen kappaleen. Väestöliiton ja suomalaisen urheilun yhteishankkeessa edistetään jokaisen oikeutta nauttia urheilusta turvallisesti sekä tulla kohdelluksi tasa-arvoisesti ja kunnioittavasti. Joukkueen menestyksen syyksi on arvioitu hyvää luistelua; Ilves harjoittelikin verrattain paljon. Jani oli jo maajoukkueen mukana viime leirityksessä. Peliasun housut ja sukat ovat vihreät ja kypärä musta. .

Next

B pojat, yhteystiedot

ilves b2

Se on saavuttanut 74 miesten pääsarjakautensa aikana 16 Suomen mestaruutta, 9 hopeaa ja 12 pronssia. Pietarsaaren Jaroa vastaan ottelu päättyi Jaron kotivoittoon numeroin 3-2. Mahtavaa toimintaa ja ihan huippuhienoa, että oli tuollainen ryhmä tukena. Vaikeita asioita, mutta tulokset kertovat, että suunta ei ole hyvä. Tämä merkki oli käytössä seuran perustamisesta vuoteen 1945, jolloin merkkiä muutettiin yksityiskohtaisemmaksi ja sijoitettiin keltareunuksisen ympyrän sisälle vihreämustalle pohjalle. B-junnut ovat sijalla 11 ja omaavat vielä mahdollisuuden sijaan 10 ja ylempään loppusarjaan. Peliesityksestä ei voi antaa kehuja tässä kään ottelussa.

Next

B pojat

ilves b2

B:llä viikon sisään kotivoitot sarjakärjestä ja sarjakolmosesta, toiveita siis antaa. Nykyisin Ilves pelaa kotiottelunsa vihreissä ja vierasottelunsa keltapohjaisissa paidoissa. Tässä on kuva Ilveksen tämän hetken juniorityöstä, jos se vielä jollekin on ollut epäselvää. Kuten jo viime vuosinakin, kuitenkaan unohtamatta taannoista A sm :tta, jolloin kaikki palat loksahti onnen kantamoisella. U15: Maajoukkue-ehdokasleiri Eerikkilässä Suomen Palloliitto Ilveksen B-pojilla oli vahva edustus nuorten maajoukkueleirillä Eerikkilässä tällä viikolla. Se ratkaisee kuinka montaa pelaajaa tulee liigaan tai isompiin sarjoihin.

Next

Tampereen Ilves (jääkiekko)

ilves b2

. Kannattajayhdistys Osasto 41 on perustettu vuonna 2007. . Ilveksen maalintekijät Abdi Virtanen 13' ja Lassi Mäntyniemi 37'. Meidän A-, B-, C-junioreiden tulisi aina tavoitella ja pelata kevään välieriä omissa sarjoissaan.

Next