2 vridd rett sammen. 2. søndag i advent 2017, SOKKER 2019-12-06

2. søndag i advent 2017, SOKKER

2 vridd rett sammen

Min utsendte strikkevenn, Baglady, har kjøpt med Noro Kureyon til meg fra Bergen. Gratulerer med 30-års dagen, :D Håper vi kan få feire deg og at du kommer på besøk snart. Moro å se hvordan jeg får en smak som inkluderer stadig mer. Til tross for mye prøving på kroppen underveis, så har vrangborden blitt for lang. Har strikket litt i rykk og napp.

Next

Vridd Rett

2 vridd rett sammen

Plukk opp 5 masker langs helen, fordel maskene oppå foten på to pinner og fortsett med ribbestrikk, plukk opp 5 masker langs den andre siden av helen, strikk 3 masker rett fra helen inn på samme pinne. Garnet ble innkjøpt på Husfliden på Lillehammer for at det har begynt å lukte litt innestengt. Jeg kommer ikke til å legge inn så mange flere garnhandelbilder. Sokker er på pinnene og garn er konstant i tankene. Er ganske fornøyd med formen på lua, den topper seg mer på enn når den ligger flatt. Har handlet mange hesper siste tiden, og det ble for tungvint å nøste de opp for hånd. Nå er den lagt litt på vent siden jeg ble lei, men kommer til å ta den fram igjen og da gjør jeg det sånn som du skrev Peanuts.

Next

Strikker raglanfelling: 2 vridd rett sammen???

2 vridd rett sammen

Med samme mønster på totalt forskjellig tykkelse, får man en artig effekt, samtidig som det hører sammen. Stolen teppet henger over har jeg trukket om selv. Jeg skulle bare innom to hobbybutikker. Plukk opp 6 masker bak og 1 i hver side slik at du har 14 masker. Denne alpelua var en fryd å strikke. Hvis du ikke skjønner dette synes jeg du skal ta mønsteret med deg i en garnbutikk.

Next

Vridd Rett

2 vridd rett sammen

Strikk en omg uten felling og så gjentar jeg fellingen enda en gang. Men vi vet bedre ; Resultatet er litt gammelmodig og søtt. Strikk vrangbord i 6 cm. Mønster: Jeg skulle så gjerne ha hatt en byste til fotografere luene på, de ser så slappe og daffe ut uten noen inni. Hvis du bruker et tykkere garn vil sikkert din mann også ha et! Ironien er at nå får Nøtteknøttet gleden av dem. Mørketiden begynner å sette sine spor.

Next

Vridd Rett

2 vridd rett sammen

Men så oppdaget jeg ferdigpakker. Jeg fikk et nøste Clian alpaca fra Tjekkia, et nøste multi Multi Plus flerfarget neongarn og et nøste Frost fra Drops. Veldedighet i form av å gi bort er greit! Fordel dem på to strikkepinner. Dra tråden gjennom resterende masker og fest tråden Før jeg starter på hælen flytter jeg 3 masker fra hver frempinne over til hælpinnene. Mens du strikker kilene, strikker du kun pinne 1 av diagrammet hele tiden uten fletting. Det er bare å la fantasien få fritt utløp, det er muligheter å lage mange varianter av disse. Garn: Noro Kureyon Pinner: 5 Forbruk: 200 g 4 nøster Mønster: 1 r, 1 vr.

Next

Lue og sokker Sommerstrikk 2019

2 vridd rett sammen

Denne måten å strikke sokker på lærte jeg for ca 40 år siden av min mor , som igjen hadde lært det av sin mor. Dra tråden med tilbake med høyre pinne. Dette kastet jeg meg ivrig på, for å se hvordan armbånd henger sammen. Trekk venstre pinne ut av disse 2 m. Strikk 8 omganger rett, 1 omgang vrangt til brette-kant, 5 omganger 2. Spesielt når man strikker raglanfelling vil denne metoden gi et penere resultat. Bruk to rundpinner eller strømpepinner om du foretrekker det.

Next

Vridd Rett: 2006

2 vridd rett sammen

Denne skal jeg jammen strikke flere av til mine kjente og kjære! Dette er et etterlengtet hjelpemiddel, til nå har jeg benyttet meg av gummistrikker. Nå skal jeg gå og ta meg et par pinner ; Fortsatt frelst av merino måtte jeg ha mer. En rest alpakka var garn. Lagde fem maskemarkører, og her er tre av dem. Garnet er årgangsgarn fra min bestemors loft og noen rester min mamma hadde. Solsikkene er i full blomst. Plasser provisoriske masker: Sett pinnespissen inn i masken nedenfor heklekjeden og jobb mot det garnet du skal bruke.

Next

Strikker raglanfelling: 2 vridd rett sammen???

2 vridd rett sammen

Også hadde hun med lammeøre til meg! Omg felles det raglan slik: Strikk frste m p bakstykke rett, strikk 2 r sammen, fortsett til det 5. Dette var en lang vest å bleke. Denne gangen ville jeg ha det i en tynnere kvalitet, slik at jeg kan surre det et par ganger rundt halsen. Trekk venstre pinne ut av disse 2 m. Hæl: Strikk frem og tilbake over 14 masker, den første pinnen rett, ta den første masken løst av, til sammen 9 pinner. Med mye prøving og felling. Det er så vanskelig å ta bilder når det er mørkt ute, for blitz holder jeg meg langt unna.

Next